Bockholmen Gruppen AB jobb

Lediga jobb hos Bockholmen Gruppen AB

Kock

Bockholmengruppensöker nu kock med erfarenhet i Italiensk köktill restaurangen Italienskan. En enkel pasta på Roms slingriga bakgator. Det anrika Florens. Napolitansk pizza. Metropolens förföriska puls i Milano. Folk in, folk ut. Högljudda familjer och välklädda affärsluncher. Frierier och smågnabb. En panini prosciutto i steget eller en fyrarätters aperitivo-antipasto-primo-secondo-middag med släkten som aldrig tar slut. En smörig skaldjursrisotto från veneto, apuliens älskade grönsaker, ost och tryffel från piemonte eller en saftig toscansk köttbit. Det italienska köket är inte ett kök, det är en kombination av 20 olika kök från landets alla regioner – från bergiga Aosta till Liguriens kuster, det lantliga Sicilien och allt däremellan. En Italiensk restaurang kan vara en osteria, en trattoria, en birreria, en pizzeria… men på Italienskan är besattheten av världens bästa matland gränslös. vi älskar allt från Barolo till Chianti, från spaghetti alle vongole till osso bucco och cannoli. Vi älskar alla regionerna, vi älskar kärleken till maten, ätandet, drickandet, umgänget och atmosfären. Det familjära. På italienskan får du allt detta, och lite till. I vår alldeles egen röd-vit-gröna kulinariska tombola. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp. Om dig För att lyckas i denna tjänst ser vi att du- har stor passion förmat och service- är initiativtagande- är social och trevlig- är en teamplayer Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för- din station i köket- att maten tillagas enligt recept och standard- att upprätthålla företages rutiner och policy Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

30 april 2024
Sista ansökan:
17 oktober 2024
Servis

Spanjorskan söker servis! SpanjorskanVälkommen till allt som får oss att längta till sydligare breddgrader. Den livliga, stökiga stämningen i ett ”hål i väggen” på en av Madrids bakgator. Dofterna av stekt fågel från rotisseriet, hel piggvar ur ugnen, spädgris eller räkor på grillen. Matglädjen i San Sebastian. Sältan hos färska skaldjur på stora fat i Barcelona. Faten skramlar, glasen klirrar och skratten klingar. Rosmarin, saffran, lök stekt tills den är gyllene och söt, den syrligt feta doften från en tunt skuren pata negra. Att komma till Spanjorskan på Nybrogatan 42 är som en kort resa till Spanien, men ändå inte. Ta en läskande gin tonic efter jobbet eller sätt dig i baren med ett glas fino och en skål salta marconamandlar. Samla familjen i lädersofforna i våra sköna bås och dela på en helgrillad bläckfisk och otaliga serveringar småplock. På Spanjorskan flödar riojan och samtalen hela kvällen över ett bord fullt av tallrikar och glas. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Om dig Vi söker dig som- är minst 20 år- har 2 års erfarenhet av bordsservering- är stresstålig- är social, trevlig och utåtriktad- ärflexibel och strukturerad- är problemlösare- är initiativtagande- kan jobba bra i grupp och ensam- är en teamplayer Om tjänsten Dina ansvarsområden- stationsansvar- säker alkoholservering- lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud- kassahantering och betalning- öppning/stängning av restaurangenDu kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! AnsökanAnsök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

29 april 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Souschef

Bockholmengruppensöker nu souschef till restaurangenÖsterlånggatan 17. Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare. Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan. Sitt på övervåningen och blicka ut över Stockholms mest anrika gata, eller häng på i markplan där vi dessutom stoltserar med en av stadsdelens mest charmanta barer. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.- som är prestigelös, tydlig och lyhörd somledare- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål- som ärsocial och trevlig- är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för- att upprätthålla företages rutiner och policy- egenkontroll – HACCP- leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för- inventering, månadsvis- beställningar och returer- säkerställa kvalitén på maten som serveras- recept dokumentation- upplärning av nya rätter- attuppnå uppsatta matprocentmål-optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

17 april 2024
Sista ansökan:
4 oktober 2024
Kock

Bockholmengruppensöker nu kocktill restaurangen Österlånggatan 17. Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare. Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan. Sitt på övervåningen och blicka ut över Stockholms mest anrika gata, eller häng på i markplan där vi dessutom stoltserar med en av stadsdelens mest charmanta barer. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp. Om dig För att lyckas i denna tjänst ser vi att du- har stor passion förmat och service- är initiativtagande- är social och trevlig- är en teamplayer Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för- din station i köket- att maten tillagas enligt recept och standard- att upprätthålla företages rutiner och policy Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

17 april 2024
Sista ansökan:
4 oktober 2024
Dryckesansvarig

Österlånggatan 17 söker nu en Dryckesansvarig Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare. Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan. Sitt på övervåningen och blicka ut över Stockholms mest anrika gata, eller häng på i markplan där vi dessutom stoltserar med en av stadsdelens mest charmanta barer. Som Dryckesansvarig är din uppgift att driva och utveckla restaurangens utbud efter de ramar som är satta av ledningen i Bockholmengruppen och dig (tillsammans med restaurangchef). Som dryckesansvarig har du ansvar för att ha helhetskoll på hela vinsortimentet. Du är även ansvarig för att bemöta våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt. Du förväntas kunna både mat och dryckesmenyn för att kunna guida våra gäster i vinlistan för den perfekta kombinationen mellan mat och dryck. Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden - Ansvarig för dryckessortiment i samråd med restaurangchefen och barchefen - Känna till och arbeta efter restaurangens avtal - Kalkylera all dryck som finns på restaurangen samt ekonomisk uppföljning månadsvis - aktiv - Känna till och arbeta efter Bockholmengruppens vision och mallar inom dryck - Ytterst ansvarig för personalutbildning av dryck inom din restaurang - Ytterst ansvarig för att hålla och boka vinprovningar - Ytterst ansvarig för säljtävlingar på din restaurang - Ansvarig för att säkerställa att rutiner och lagar följs på din restaurang - Ansvarig för att upprätthålla restaurangens rutiner och policy - Ansvarig för, i samråd med restaurangchef -Klagomålshantering -Månadsavslut - Inventering - Kontrollera och attestera fakturor -Beställningar och returer - Närmsta chef är Restaurangchefen

7 mars 2024
Sista ansökan:
24 augusti 2024
Sommarpersonal - Servis

Österlånggatan 17 i Gamla stan söker nu servis till sommaren. Anställning kan komma att förlängas efter sommaren om behovet finns. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Om dig Vi söker dig som - är minst 20 år - har 2 års erfarenhet av bordsservering - är stresstålig - är social, trevlig och utåtriktad - är flexibel och strukturerad - är problemlösare - är initiativtagande - kan jobba bra i grupp och ensam - är en teamplayer Om tjänsten Dina ansvarsområden - stationsansvar - säker alkoholservering - lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud - kassahantering och betalning - öppning/stängning av restaurangen Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

29 februari 2024
Sista ansökan:
17 augusti 2024
Souschef

Souschef till Paraden Paraden Kvarterskrog & Barservering Kvarterskrogen Paraden är lite som Lustiga Huset, här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket eller låt en söndagsflaska rött gå runt vid det stora familjebordet. Nedervåningens ölbar lockar till småprat över ett glas mikrobrygd, och från köket kommer smårätter med inspiration från Sydeuropa, eller kanske en helstekt svensk bondfågel att dela på. Paraden är döpt efter kvarteret och biografen som huserade i dessa lokaler på 1930-talet, och var den självklara knytpunkten för vardagsnöjen på norra Östermalm. I dag har filmen bytts ut mot mat och dryck, men andan om en plats för upplevelser och inspiration lever vidare. Denna gång med kniven, gaffeln och gästerna i huvudrollen. Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader Lön: Enligt överenskommelse Om jobbet Vi letar efter en person som är lika proffsig som rolig, och som är redo att bli Paradens mega ⭐️ - souschef! I rollen som souschef är du en nyckelspelare i köket, hjärtat på restaurangen. Du skapar positiv energi och mat i världsklass tillsammans med teamet! Vi vill att du är någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för att ge varje gäst en härlig matupplevelse och att du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team. Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag! Sammanfattning av rollen: - Medansvarig för driften av köket tillsammans med köksmästaren - Arbete mot att uppnå den angivna planen Viktiga funktioner: - Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås - Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket tillsammans med köksmästaren - Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas Du kommer vara medansvarig för: - inventering, månadsvis - beställningar och returer - receptdokumentation - upplärning av nya rätter Övrigt: Goda kunskaper i Officepaketet Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

27 februari 2024
Sista ansökan:
15 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024