Hovmästare

Sök bland 71 lediga jobb som Hovmästare och börja ditt nya yrkesliv idag!

OLearys Västerås söker Servisansvarig

O'Learys i Västerås, stans största nöjescentrum, söker Servisansvarig med passion för att driva och utveckla våra barer framåt tillsammans med ett härligt team! Inledning Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Har du dessutom intresse av att arbeta inom restaurang och nöjesbranschen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Som Servisansvarig hos oss är du huvudsakligt ansvarig för vår serveringspersonal. Huvuddelen av ditt arbete består i att driva försäljning, säkerställa servicenivån, utveckla arbetsgruppen och skapa en miljö där gästen och medarbetaren alltid är i centrum. Du rekryterar, utbildar och schemalägger och bemannar din personalgrupp tillsammans med restaurangchef. Som Servisansvarig ingår man i verksamhetens ledningsgrupp kommer att jobba som en del av teamet. Vi söker dig som Har minst tre års arbetslivserfarenhet från restaurangbranschen, gärna i ledande position med personalansvar. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är passionerad kring ditt arbete, är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt. Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Om O'Learys O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ's, band och artister. Vi ser fram emot din ansökan! START: Omgående eller enligt överenskommelse OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse PLATS: Västerås VI ERBJUDER DIG: En möjlighet att driva, utveckla och ansvara för vår restaurangverksamhet med stora chanser till vidareutveckling inom företaget.

15 maj 2024
Sista ansökan:
1 november 2024
SOMMARSÄSONG Förste servis

Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm. Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/ Under sommarsäsongen växer vår restaurang sig stor med vår härliga brygga och terrass. Därför söker vi nu en förste servis som kan stötta de ansvariga på plats och leda teamet under dagar då de ansvariga inte är närvarande. Har du flera års erfarenhet av serviceyrket och kanske också har hovat eller lett ett team tidigare så är det här den perfekta tjänsten för dig! Vi söker Tycker du som vi, att service och kvalité är det viktigaste för att våra gäster ska få den absolut bästa upplevelsen vid ett restaurangbesök? Då kan det här vara rätt jobb för dig. Vi söker dig som är framåtsträvande, serviceinriktad och har ett öga för detaljer. Du gillar att jobba i team där ni ställer upp för varandra för att nå våra gemensamma mål, att skapa den bästa möjliga restaurangupplevelsen för våra gäster. Du har glimten i ögat, är stresstålig och har förmågan att växla upp när det behövs då tempot stundtals är högt. Erfarenhet • Gärna från 5 års erfarenhet från à la carte servering. • En hög ambitionsnivå och vilja att ständigt utvecklas. • God kommunikations- och problemlösningsförmåga. • Hovmästarerfarenhet är meriterande. • Barkunskap är meriterande. Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar • Kvalité och service, i allt du gör. • Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster. • Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng. Vi erbjuder Vi har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen. I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad. Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm. Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/.

15 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Host/Hostess

Vi öppnar John Scott's i Kungsträdgården. Den 3:e i Stockholm och den 13:e i Sverige. En av Stockholms ikoniska uteserveringer i centrala Stockholm. Vi behöver host/hostess som tar emot våra gäster och placerar dom till bords. Här gäller det att vara social, serviceminded och ha hög energinivå. Meriterande är liknande jobb och kan fler språk.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Ansvarig till skärgårdsrestaurang i utkanten av Gävle

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda en dynamisk restaurangverksamhet? Vi söker nu en passionerad och erfaren Restaurangansvarig till vår kunds välbesökta fiskerestaurang belägen längs östersjökusten. Det här är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas inom restaurangbranschen och arbeta i en stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik. Arbetsbeskrivning: Som Restaurangansvarig kommer du att vara ryggraden i vår dagliga verksamhet. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar: - Hantering av bokningar och upprättande av bordskartor. - Schemaläggning och ledning av personalen. - Vara en del av den dagliga driften och säkerställande av hög servicenivå. - Ansvar för inköp och beställningar av varor. - Hantering av konferensarrangemang. - Delat ekonomi och resultatansvar. Kompetenskrav: - Minst 3 års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, gärna i en ledande befattning. - Förmåga att organisera och prioritera arbete effektivt. - Starka ledaregenskaper med förmåga att motivera och inspirera ett team. Meriterande: - Sommelierutbildning eller annan relevant utbildning inom mat och dryck. Vi söker en social, positiv och serviceinriktad person som trivs i en ledande roll och är redo att hjälpa till där det behövs. Du är en lagspelare som värdesätter god kommunikation och har ett öga för detaljer. Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering är verksamma inom de flesta branscher, vi har över 15 års erfarenhet av personallösningar och vi är auktoriserade via kompetensföretagens branschorganisation. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle, Uppsala och Sundsvall, vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet. Då vi är auktoriserade i branschorganisationen kompetensföretagen kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli direktanställd hos vår uppdragsgivare. Villkor Start : Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning : Heltid Arbetstider : Tjänsten innebär varierande arbetstider enligt schema, inklusive kvällar och helger. Placeringsort : Gävle Är du den drivna restaurangansvarige vi söker? Skicka då in din ansökan idag

13 maj 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Hovmästare/arbetsledare

Ramsvik Stugby & Camping, beläget en mil norr om Smögen, är en populär semesteranläggning som erbjuder 131 stugor och ett trettiotal campingtomter. Vår anläggning, öppen från maj till september varje år, inkluderar en havsutsiktsrestaurang, en servicebutik, båtuthyrning och ett brett utbud av aktiviteter för våra gäster. Vi söker nu en erfaren och proffsig Restaurangchef/Hovmästare omgående fram till 5 oktober. Arbetsuppgifter: Ledarskap och Utbildning: Ansvar för att leda och utbilda servispersonalen inom områden som servering, tilläggsförsäljning, bar och gästservice. Ditt ledarskap omfattar en personalgrupp på cirka 4-12 personer, med flest anställda under juli och färre under maj och september. Operativ Roll: Du kommer själv aktivt delta i servering, bar och glass verksamheten för att bibehålla en stark förståelse för verksamheten. Bemanning och Schemaläggning: Ansvar för att skapa och följa scheman för serveringspersonalen genom programmet Caspeco. Varubeställningar: Handha och genomföra beställningar av varor såsom glass, dryck och förbrukningsmaterial från våra leverantörer. Kassasystem och Bokningssystem: Administrera kassasystemet Trivec och hantera restaurangbokningar i bokningssystemet Caspeco. Kommunikation: Effektiv kommunikation med köket, receptionen och övrig personal för att säkerställa en smidig arbetsprocess och gästservice. Ledningsgruppsmöten: Delta aktivt i veckovisa ledningsgruppsmöten för att bidra till övergripande strategier och målsättningar. Målarbete: Arbeta mot uppsatta mål gällande bemanningsgrad, försäljning och kundnöjdhet. Profil: Vi söker dig som trivs i en familjär och positiv miljö och som kan sprida glädje och energi till både kollegor och gäster. Du bör vara en varm och glad person med starkt ledarskap samt erfarenhet av restaurangbranschen. Vi erbjuder: En unik arbetsmiljö i vacker natur. Möjlighet att delta i olika aktiviteter som paddling, fiske och vandring. En positiv och familjär arbetsplats. Om du tror att du är den vi söker, välkommen att ansöka genom att skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]. Ramsvik Stugby & Camping är en plats där arbete och natur möts - bli en del av vårt team och skapa minnen för både dig själv och våra gäster!

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Ulla Winbladh - Hovmästare

Vi på Ulla Winbladh söker nu en erfaren hovmästare som tillsammans med oss vill skapa fantastiska upplevelser för våra gäster! Vi är ett erfaret team som tillsammans levererar service av god kvalitet till våra gäster dag som kväll, året runt. I rollen som hovmästare får du användning av ditt värdskap och vi värdesätter det personliga bemötandet. Som hovmästare har du en nyckelroll - du är den första personen våra gäster möter. Vi söker dig som är driven, gillar högt tempo och älskar service. Du har en arbetsledande roll och på ett pedagogiskt och ansvarfullt vis inspirerar och motiverar servisen. Du har ett genuint intresse för mat, dryck och människor, och kan tydligt kommunicera för att bidra till ett smidigt och lönsamt teamwork. För att lyckas i rollen är du prestigelös, kan hantera flera bollar i luften och vet hur du prioriterar. Kort info om oss: Att komma till Ulla Winbladh ska kännas lite som som att komma hem. Själva idén med ett värdshus bygger på att ge dig personlig service varje dag, året runt. I nöd och lust, här håller vi bröllop och dop såväl som begravning. Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. På söndagar har vi till exempel alltid kalvstek, gräddsås och hemkokt gelé, under året dukar vi upp för påsk, fars- och morsdag, midsommar, kräftpremiär, Mårten Gås och julfirande. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning och dryck Har arbetat som hovmästare tidigare Är van vid att arbetsleda Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team och i en underbar miljö En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Kollektivavtal Internutbildningar Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto i din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde omgående / enligt överenskommelse.

11 maj 2024
Sista ansökan:
10 juni 2024
Hovmästare till Konsthallen

Restaurang Konsthallen, Pop Story och The Visitors Bistro är tre restauranger där mat, musik och firande alltid är i fokus. Konsthallen är vår lyxiga kvarterskrog där menyn är ambitiös och utan konstigheter, bara goda grejer. Goda viner och drycker är en självklarhet. Pop Story är ett ställe för fest och firande. Här har vi karaoke, bar, DJ, quiz, kalas och mycket mer. The Visitors Bistro är den naturliga samlingspunkten före och efter besöket på ABBA the Museum. Här serveras svenska klassiker i stort och smått, cocktails, milkshakes och skönsång på vår scen. De tre restaurangerna ligger i samma byggnad som Backstage Hotel ute på vackra Djurgården. Vi söker nu dig som tycker om att möta gäster och motiveras av att erbjuda personlig service till våra gäster. Är det du? Läs vidare! Hur ser din arbetsdag ut? Du ansvarar för att arbetsleda ditt team under service, coacha medarbetare och säkerställa bästa möjliga service till våra gäster. Du planerar bokningar, svarar i telefon och mejl och skapar en härlig atmosfär i restaurangen tillsammans med ditt team där gästen är i fokus under hela vistelsen. Vem trivs här? Du är en omtänksam, kunnig och fördomsfri person som gillar att sprida glädje bland dina kollegor och gäster. Du har ett öga för detaljer och arbetar strukturerat. Det ligger i din natur att vara lösningsorienterad även under tidspress och du hanterar oförutsägbara händelser med ett lugn. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av restaurangbranschen och minst ett års erfarenhet av rollen som hovmästare. Du har gått STAD-utbildning och kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en härlig arbetsplats med fina kollegor runtomkring dig. Vi erbjuder en visstidsanställning, heltid, under sommaren med start så snart som möjligt, till och med den 15 september. Kollektivavtal och bra förmåner är en självklarhet för oss! Är du intresserad? Skicka oss din ansökan senast den 26 maj. Urval och intervjuer pågår löpande, vi kan tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Cirkus Venues är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden.

10 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Resturangansvarig/ Somelier

Vi söker dig som vill leda vårt team i matsalen, schemalläggning, inköp, rekrytering, service etc etc... Arbetstider, kvällar 16.00-00.00, tis-lör Lön förhandlas individuellt CV samt referenser kommer att efterfrågas Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

7 maj 2024
Sista ansökan:
19 juni 2024
Restaurangchef till central restaurang Göteborg

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling ochlägga ned minimalt med tid och faktisktkomma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. ROLLENSomRestaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar ochframtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Somlagkapten är dustrukturerad, kvalitetssäkrar processeroch ser till att högsta kvalitet hålls.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryckbåde socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverademedarbetare driver företagetsutvecklingen och på så sikt lönsamheten.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inomrestaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheterEkonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggningDET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb- Trygghet i din anställning- Friskvårdsbidrag- Ett hållbart schema- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster- Pension osv.DET HÄR FÅR VI- Är duktig på att inspirera och coachaandra människor- Noggrann i ditt arbete- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap- Agil i ditt tänkandeVID FRÅGORMagnus Olsson0708-402940 [email protected] PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners.Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningarför nuet, utan för långt in iframtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brandpå arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat skaveta vad som ingår i din anställning,få rätt förutsättningaratt lyckas framåt i tiden.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta osslängre.Vistyrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former.People, Planet and Profit.Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attitydochframtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får framditt absolut bästa

6 maj 2024
Sista ansökan:
23 oktober 2024
Hovmästare

Hovmästare till Villa Foresta Nu söker vi hovmästare till Villa Foresta på Lidingö Foresta eller Villa Foresta, som är det ursprungliga namnet på borgen som entreprenören Wilhelmina Skogh lät uppföra 1908-1910 ska få nytt liv! Nu inleder vi en ny era med ambitionen att åter skapa en levande mötesplats för gastronomi, musik, möten, upplevelser och ett vardagsrum för hela Lidingö. Vill du vara med på resan? Varmt, personligt och sofistikerat genomsyrar vårt koncept - nu söker vi dig som har erfarenhet av att driva hotellrestaurang och utveckla restaurangkoncept. Vi söker dig som älskar att ge service och som älskar att inspirera andra till detsamma! Det viktigaste av allt är att du vill vara med och skapa en levande miljö för människor som tycker om att njuta av det goda i livet. En omfattande ombyggnation och renovering startade i januari - här planeras för bland annat en vinterträdgård, spa med flera bastur i borgens valv, pooler, restauranger, uteterrass och barer. Renoveringsprojektet pågår i olika etapper. Villa Foresta har idag 103 hotellrum, 10 konferensrum och flera restauranger. Din profil Du har en passion för service och har ett öga för detaljer. Som person är du flexibel och har lätt att se lösningar samt att skapa relationer. Du älskar gästkontakt och att ge service, att vara operativt närvarande är en självklarhet för dig. Du är trygg och prestigelös i din ledarroll med förmåga att skapa motivation och arbetsglädje. Du har också ett strukturerat och metodiskt arbetssätt samt intresse för system. Erfarenhet av hotellsystemet Protel samt kassasystemet Pluto är meriterande. Du är en naturlig ledare på golvet och har tidigare arbetat i en liknande position med samma ansvar. Du är driftsorienterad, en bra säljare och finner stimulerande och inspirerande utmaningar i att ordna säljtävlingar bland teamet. Du är kunnig inom mat och dryck och brinner för att dela med dig utav det du kan till personal och andra medarbetare i din omgivning, likväl som till gästerna. Vi ser gärna att du har en sommelierutbildning i grunden, framför allt är ditt intresse för mat och dryck en naturlig del av dig. Till Villa Foresta kommer gäster från hela världen och det är ett krav att du talar svenska och engelska obehindrat. Ytterligare språk är meriterande. Vi ser även att: • Du har erfarenhet av en ledande roll inom restaurang, hotell och konferens, gärna från internationell miljö • Du har erfarenhet av att leda framgångsrika team med ett tydligt, coachande och inspirerande ledarskap • Du är positiv, ansvarstagande och omtänksam • Du har erfarenhet av schemaläggning och effektiv planering • Du är affärsmässig, drivs av att leverera resultat och förstår arbetet bakom siffrorna Om Tjänsten Din främsta uppgift är att säkerställa att vi har, skapar och utvecklar de bästa och högsta förutsättningar för att kunna ge den sömlösa, kvalitativa och effektiva service vi vill stå för, så att våra gästers totala upplevelse blir minnesvärd och något utöver det extra. Detta inkluderar bland annat: • Att dagligen aktivt delta, leda och coacha ditt team • Att leda och fördela arbetet både före, under och efter service • Säkerställa att dagliga rutiner och övriga standards utförs på bästa och högsta vis • Ett visst personalansvar inklusive rekrytering, schemaläggning och utveckling • Att säkerställa och maximera bokningar • Event – bokningsförfrågningar, bokningar, visningar, försäljning, genomförande samt uppföljning • Att arbeta med ständig utveckling för att nå uppsatta mål för givna KPI:er inom intäkter, lönsamhet, gäst och medarbetare-perspektiven inkl användande av våra system för ändamålen • Att vårda våra gästrelationer enligt deras specifika önskemål, behov och förväntningar Vad kan vi på SMS erbjuda dig? Vi är en liten familjär organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med på resan att utveckla och skapa starka varumärken i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill. Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Lönen är enligt avtal med 6 månaders provanställning. Årsarbetstid tillämpas och tjänstgöring helg- och kvällstid kommer att förekomma beroende på behov. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information, kontakta Helena Hell Grufman, [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.

6 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024