Kökschef

Sök bland 28 lediga jobb som Kökschef och börja ditt nya yrkesliv idag!

Kökschef på Restaurang YESS

KÖKSCHEF JA Hotel Karlskrona Söker Kökschef till Restaurang YESS! Placering: Karlskrona Startdatum: Omgående Lön: Enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad: 100% Är du en passionerad och erfaren kock med ledaregenskaper? Vill du vara med och skapa oförglömliga matupplevelser för våra gäster? Då kan du vara den vi söker! Om Tjänsten: Som Kökschef på JA Hotel Restaurang YESS kommer du att ha det övergripande ansvaret för kökets dagliga drift. Du kommer att leda och inspirera vårt köksteam, säkerställa att våra höga kvalitetsstandarder upprätthålls och vara delaktig i att utveckla vår meny. Ditt engagemang och din kreativitet kommer att vara avgörande för att ge våra gäster en förstklassig matupplevelse. Restaurang YESS är en av stadens mest populära lunchrestauranger och en central del av JA Hotel Karlskrona, som också har många hungriga hotellgäster. Din roll blir central i att säkerställa att vi fortsätter leverera hög kvalitet och service till både våra lunch- och hotellgäster. Dina Ansvarsområden: Leda och utbilda köksteamet Schemalägga köksperonalen Planera och utveckla menyer Säkerställa att hygien- och säkerhetsföreskrifter följs Kontrollera inköp och lagerhållning Ansvara för kökets budget och kostnadskontroll Kvalifikationer: Flera års erfarenhet som kock, varav minst 2 år i en ledande roll Goda kunskaper i både traditionella och moderna matlagningsmetoder Utmärkt organisationsförmåga och starkt ledarskap Kreativ och innovativ med en passion för matlagning Förmåga att arbeta under press och hålla en hög servicenivå Vi Erbjuder: Möjlighet att vara med och påverka och utveckla kökets inriktning En väl förhandlad lön baserad på erfarenhet och kompetens En rolig arbetsplats som har alla möjligheter att få utvecklas! Om du är redo för en spännande utmaning och vill bli en del av vårt fantastiska team, skicka in din ansökan via länken så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

16 maj 2024
Sista ansökan:
28 juni 2024
South indian cook

Kadai AB runs restaurants at both Malmö / Lund. Currently the company has an opening for a chef well versed in the south Indian cuisine & north indian. Schengen permit is preferable/mandatory An experienced enthusiastic person who is able to make authentic south indian dishes like dosa, idly, vadai, parota, biryani, chettinad and karaikudi dishes. Knowing other Indian cuisine is an advantage. The placement will be in few months. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Nya Carnegiebryggeriet letar efter sin nya Kökschef!

Nya Carnegiebryggeriet är ett bryggeri och kombinerad restaurang beläget vid vattnet i vackra Hammarby Sjöstad. Vi har varit verksamma i 10 år och sedan start bryggt över 150 olika smakrika öler och fortsätter än idag hitta nya unika smakkombinationer som bygger på vår gemensamma kärlek till det genuina öl-hantverket och god mat. Vårt mål är att servera mat som passar ihop med vår öl och på ett lättsamt sätt både utbilda och inspirera våra besökare om hur öl och mat fungerar ihop. Som kökschef hos oss kliver du in i en nyrenoverad restaurang med stort fokus på smaker och upplevelsen. Du får möjligheten att jobba vidare med vårt menykoncept och med det sätta din touch på betydelsen av god mat, väl matchad till vår öl och dess unika smaker. Erfarenhet och kunskaper: Som kökschef har du ansvar för den dagliga driften i restaurangen vilket inkluderar det kompletta ansvaret för köket och maten, samt budget, planering, inköp och leverantörskontrakt. Du har även personalansvar för två personer i köket och förväntas samarbeta mycket väl med övrig restaurangpersonal som rapporterar till restaurangchefen. Vi ser därför att rätt person har mycket god ledarerfarenhet samt stark förståelse för businessen bakom framdriften av ett restaurangkök. Du behöver även kunna uppvisa goda erfarenheter och meriter av att: · Utveckla menyer, smaker och tilllhörande prissättning · Upprätthållande av hygieniska krav och regelverk för livsmedelshantering och matberedning · Schemaläggning, rekrytering och personlig utveckling av kökspersonal · Utveckling av anpassade menyer för event och trendspaning inom restaurangbranschen · Identifiering av nya kulinariska tekniker och presentationer Vi söker dig som: Vill vara en del av vår helhetsupplevelse, från att ta ansvar för maten och smakupplevelsen till att vara bryggeriets ansikte utåt och medverka vid olika former av publika arrangemang på ämnet öl och mat. Vi ser att du kommer arbeta nära vår ölprovningsansvarig/sommelier för att fortsätta utveckla våra besökares smakupplevelser och vi tror att rätt person uppskattar den sociala kontakten med gästerna likväl som framdriften av köket och utvecklingen av en framgångsrik meny. Som person ser vi att du är strukturerad och planeringsam och trivs såväl med det operationella ansvaret som med det administrativa arbetet. Du är lösningsorienterad och en god lagspelarare med hög servicekänsla för såväl restaurangens gäster som dina lagkamrater. För frågor om tjänsten, kontakta: Rebecca Müller, Hospitality & Marketing Manager

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Restaurang Bolaget söker Kökschef

- Du brinner för mat och dryck samt har en gedigen köksvana Sandvikens Folkets Hus restaurang Bolaget erbjuder allt från frukost till en fin festmiddag. Vi ordnar personalfester eller en middag efter avslutad konferens. Vi erbjuder minnesvärda avtackningar eller serverar till födelsedagsfest, bröllop eller begravning. Restaurang Bolaget serverar sin erkänt omtyckta lunchbuffé med tre olika rätter samt vegetariskt på vardagarna med fokus på modern vällagad husmanskost. Ditt uppdrag Vi söker en modern Kökschef som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer, har ett stort tålamod och ett organiserat sinnelag. Som kökschef är du underställd restaurangchefen. Du inspirerar och leder ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare där du coachar för utveckling av dina medarbetare. Vidare har du ansvar för menyer, inköp, inventering samt schemaläggning. Du har personalansvar för kökets medarbetare. Tillsammans med dina medarbetare skapar du glädje och engagemang. Du försöker alltid överträffa gästens förväntan. Du finns på plats när det händer som mest i verksamheten. Din profil Vi söker en ödmjuk person med pondus och hög moral. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av ledarskap och ekonomiskt ansvar. Att du brinner för mat och dryck och har gedigen köksvana ser vi som en självklarhet. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan om du vill vara en del av Restaurang Bolagets fortsatta utveckling!

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Executive Chef FS

The Radisson Blu Hotel in Malmö is conveniently located 5 minutes’ walk from the city center. Every room in our Malmö hotel measures 43 square meters minimum, giving our guests the space to re-energize and make themselves at home. Our 229 comfortable, modern rooms are twice the size of an average standard hotel room. Guests don't have to leave the hotel to enjoy an exceptional culinary experience. They can savor Swedish and international favorites in front of a roaring hearth in our restaurant Thott’s, which is nestled in one of Malmö’s oldest half-timbered houses. After dinner, they can let the evening unfold in style at our chic Lobby Bar. We are now looking for an Head Chef to join our dynamic team here at Radisson Blu Hotel Malmö!  Radisson Hotel Group is one of the world's largest hotel groups with ten distinctive hotel brands, and more than 1,160 hotels in operation and under development in 95+ countries. The Group’s overarching brand promise is Every Moment Matters with a signature Yes I Can! service ethos.  People are at the core of our business success and future. Our people are true Moment Makers and together we bring the culture, spirit, environment and opportunities that empower you to be your best, every day, everywhere, every time. Together, we make Every Moment Matter. The Head Chef Role Our kitchen team has a taste for developing the flavours to cook up a storm and strives to deliver an experience that is beyond expectation - creating memorable moments for our guests.  Our Head Chefs crave the taste of success and can handle the heat in any kitchen!  Cooking is the spice of your life and you will have a passion for food which ensures consistently high standards and a creative flair that showcases ingredients  Create innovative menus that cater to diverse tastes, dietary requirements, and seasonal offerings, while ensuring cost control and profitability margins.  Leads and manages the kitchen team, fostering a culture of growth, development and performance within the department • Prepares and is responsible for the departmental budget, ensuring that costs and inventory are controlled, that productivity and performance levels are attained  Reviews and scrutinizes the performance of the food offering, providing recommendations that will drive financial performance  As an integral part of the management team, you will manage budgets and inventory, whilst working proactively to ensure guest satisfaction and the smooth running of the kitchen department  As Head Chef, you will join a team that is passionate about delivering incredible service where we believe that anything is possible, whilst having fun in all that we do! Qualities We Are Looking For In Our Head Chef  Flexibility and a positive, Yes I Can! Attitude An eye for detail  Is a creative problem-solver Passionate about creating extraordinary service Ability to work as part of a team to ensure guest satisfaction  Strong verbal communication skills  Likes having fun at work  You are a natural leader and have a passion for developing your team  Experience in a similar position is beneficial but not essential  What We Offer Our Head Chef  We aim to be as good a place to work as we are to stay. That is why we offer a competitive compensation and benefits package, which includes: Becoming a part of the #3 Best Employer in the Travel & Leisure industry globally, ranked by Forbes in 2023 Special rates for our team members, and friends and families while travelling and staying in our hotels We take our “We grow talent, talent grows us” culture belief to heart. With us you will benefit from a wide range of development offers supporting your learning & growth right from your onboarding. This includes an individual development plan and unlimited access to more than +20K learning modules & programs through Radisson Academy Participate and live Responsible Business every day together with our team members in the hotel and in the local communities where we work on creating shared value, better futures and a better planet for all A workplace covered by collective agreement  Special prices for employees at our own restaurants  An international workplace with colleagues and guests from all over the world  The Radisson Hotel Group portfolio includes Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, art'otel, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson, and prizeotel brought together under one commercial umbrella brand Radisson Hotels. Become part of the world of Moment Makers, we are looking forward to getting to know you! About Radisson Blu Hotel, Malmö The Radisson Blu Hotel in Malmö is conveniently located 5 minutes’ walk from the city center. Every room in our Malmö hotel measures 43 square meters minimum, giving our guests the space to re-energize and make themselves at home. Our 229 comfortable, modern rooms are twice the size of an average standard hotel room. Guests don't have to leave the hotel to enjoy an exceptional culinary experience. They can savor Swedish and international favorites in front of a roaring hearth in our restaurant Thott’s, which is nestled in one of Malmö’s oldest half-timbered houses. After dinner, they can let the evening unfold in style at our chic Lobby Bar.

14 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Kökschef

Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla Örebroare. Varje dag.  Om tjänsten Är du vår nya kökschef? Vi söker dig som är en trygg ledare och har ett passionerat intresse för mat och god service. Du har vana att planera och organisera och lätt för att leda andra. Du tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen. Du är en lagspelare som vågar fatta beslut och handlingskraftigt och stöttande driva arbetet framåt. Vi rekryterar nu en kökschef för Brickebackens-, Vintrosa, Almbro och Latorps skola. Totalt har du 10 medarbetare som är fördelade på de olika köken och ditt utgångskök är på Brickebackens skola. Köken på Brickebackens-, Latorp och Vintrosa skola är tillagningskök där man även lagar mat till närliggande förskolor. På Almbro skola finns ett mottagningskök där köket på Brickebackens skola ansvarar för del av tillagningen. Köken bidrar även med service till närliggande förskolor som exempelvis disk och inköp av varor. Du ingår i ett team med 4 andra kökschefer där erfarenhetsutbyte och samarbete är en viktig del. Ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Genom att du själv arbetar i den dagliga driften så kan du direkt påverka matkvalitet och matgästernas matupplevelse. Samarbete med övrig personal på skolorna är även det en viktig del i uppdraget.  I Örebro kommun lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg. Vi har högt satta klimatmål och arbetar ständigt med förbättringar. Självklart ingår även att utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med våra matgäster i fokus. Exempel på arbetsuppgifter: • ansvara för den dagliga driften av verksamheten, arbetsledning av kökspersonal och verksamhetsutveckling samt kvalitetsarbete inom verksamhetsområdet • personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar • driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål • leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare • du har del i den dagliga matlagningen och tillsammans med medarbetarna säkerställer du kvalitet • ansvara för att gällande lagstiftning inom ansvarsområdet efterlevs • arbeta enligt de kommungemensamma riktlinjer och policys som finns • du har personalansvar vilket innebär att du bland annat håller i arbetsplatsträffar, utvecklings- och lönesamtal • följa upp budget utifrån tilldelad ram och ansvarar för att arbetet sker kostnadseffektivt, du vidtar åtgärder vid avvikelser • omvärldsbevaka inom området Om arbetsplatsen Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.   Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se)  Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb. Kvalifikationer Som kökschef är du kreativ, har en god struktur och planering och du förstår vikten av att ständigt vara i utveckling. Du har ett bra förhållningssätt mot gäster, medarbetare och kollegor och du förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och verksamhetens utveckling. Du bidrar till arbetsglädje och har förmåga att inspirera och leda andra, även på distans. Vi ser självklart att du har ett genuint intresse för mat och smaker och en vilja att bidra till arbetet med våra högt satta klimatmål. Du har goda kunskaper i svenska i både tal o skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Krav: • kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig • flera års erfarenhet av matlagning • erfarenhet av arbetsledande position inom storkök/restaurang eller ledarskapsutbildning inom kök • du är van att ha dator som arbetsredskap • B-körkort och tillgång till bil   Omfattning och tillträde Anställningsform: tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 100% Tillträde: enligt överenskommelse Antal tjänster: 1 Övrig information Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig. Ansökan Sista ansökningsdag är 26 maj. Välkommen med din ansökan! Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

13 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer. För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch. Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position. Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder. God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare. Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger. Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner. Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu! Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till!

13 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Pysslingen Förskolor Söderkulla söker en Kock på 80%, tillsvidare.

Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora. 🌟 Om rollen Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. Inom Academedia och Pysslingen arbetar alla våra kök med utgångspunkt i vår centrala måltidspolicy, som är ett verktyg för att ha jämlik kvalitet både gällande maten vi serverar och vilka råvaror vi köper in. I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor, samtidigt som du utmanar barnens perspektiv på mat. Uppdraget innefattar att vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen. Du kommer att arbeta i köket med planering och tillagning av frukost, mellanmål och lunchservering. Som kock förväntas du leda kökspersonalen genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt i den mån det finns personal. Rollen innebär ett ansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom att följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning, men även inköp av livsmedel enligt ramavtal. Som kock har du också ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat. En del av din arbetstid kommer att bestå av administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, skicka och läsa mail. Praktiska krav • Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden • Kunskap om egenkontroll • Kunskap om hantering/servering av specialkost • Goda kunskaper i svenska språket • Förmåga att arbeta med digitala verktyg Personliga egenskaper • Ansvarstagande och kvalitetsmedveten • Förmåga att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag • Förmåga att bidra till en fungerande verksamhet genom samarbete med övriga • Genuint intresse för matlagning och vill erbjuda barn och vuxna spännande möten med mat och nya smakupplevelser • Intresse för måltidspedagogik och vilja att arbeta i nära samspel med pedagogerna på förskolan Vårt medarbetarerbjudande Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här. Anställningsform Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader. Omfattning 80 %. Tillträde i augusti. Tjänsten är placerad i Vaxholm. Ansökan Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 2024-06-19. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Belastningsregister Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat. Kontakt Om du har frågor är du välkommen att kontakta biträdande rektor Ingrid Zamora Pettersson e-post [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!🎉 Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

13 maj 2024
Sista ansökan:
19 juni 2024
Kökschef

Restaurang Färgaregatan rekryterar kökschef! Är du den vi söker? Nu utökar vi vårt fina team med en kökschef. Du kommer arbeta som kock i verksamheten, planera matsedlar, inköp, utföra och leda egenkontrollprogram. Du leder arbetet i köket, och är underställd Restaurangchef. Vi söker dig med stor passion och kunskap kring mat och köksekonomi. Som kock strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att dela med dig av kunskap för att stärka ditt team då ni tillsammans håller hög kvalitet och servicenivå, även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du arbetar i team tillsammans med ett engagerat gäng kökspersonal, servitörer & bartenders som levererar utmärkt service och bra stämning. Du är med i arbetet stt utforma menyer. Vi serverar dagtid modern husmanskost och kvällstid både funfood och fabfood.. Detta hoppas vi att du vill vara med och definiera. För att passa in på hos oss på Färgaregatan behöver du ha passion för god mat och bra service som vi övriga i gänget sätter så stort värde i, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper: Du är hjälpsam, snäll och lösnings orienterad. Du trivs med ett högt tempo, bidrar med positiv energi, kunskaper och coachar, handleder och berömmer dina juniora kollegor som vill utvecklas tillsammans med dig. Du är stolt över att hålla hög kvalitet i allt du gör, och vill utveckla både dig själv, dina medarbetare och nå högsta kundnöjdhet. Men viktigaste är att du är prestigelös och håller fram laget före jaget- vår succe bygger på teamets arbete, och samarbete mellan kök och service. Våra arbetstider är måndag till lördag , lunchservering samt kväll a la carteservering. Vi tar oss an catering, arrangerar olika event. Vi vilar upp oss Jul, påsk och midsommar-alltid ledig dessa högtider. I övrigt jobbar vi när gästerna behöver oss mest. För att kunna kombinera jobb med famileliv har vi olika skift som vi turas om att jobba. Skicka in din ansökan med CV, personligt brev. NyfIken? Se på vår hemsida www.fargaregatan.se

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
PRODUKTIONSLEDARE INOM LIVSMEDEL

Chefs Fresh AB söker en serviceinriktad, ansvarstagande och kommunikativ produktionsledare till verksamheten i Malmö. Om Chefs Fresh Chefs Fresh är en köttgrossist med försäljning mot restaurang- och storkök. Chefs Fresh har en egen köttproduktion och ingår i Chefs Culinar som har verksamheter i sex länder i Europa. Vi har med framgång levererat till kunder i Skåne och nu tar vi nästa steg i vår utveckling. Detta är en chans för dig som vill göra stort avtryck i arbetslivet och vill vara med och bygga upp en verksamhet tillsammans med oss. Ansvarsområden och arbetsuppgifter Som produktionsledare är du en nyckelperson i den dagliga operativa verksamheten. Du ansvarar för att säkerhetsställa kvaliteten på produktionsvaror, handelsvaror samt att livsmedelshygien följs. Du ansvarar för att rätt vara packas till rätt kund. Du ansvarar för upplägg och optimering av distributionsrutterna i samarbete med säljorganisationen. Du har personalansvar för produktionen. Arbetsuppgifterna innebär både rutinuppgifter och dagliga utmaningar och ställer stora krav på din uthållighet, engagemang och initiativförmåga. Vi är stolta över vår höga kvalitet, livsmedelssäkerhet och servicenivå till våra kunder och det är viktigt att du delar detta synsätt. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är; · Rekrytera personal. · Introducera och vidareutbilda personalen. · Planera och optimera produktionen för bästa kundservice och ekonomi. · Stötta och coacha produktionsmedarbetarna och hjälpa dem att lösa problem som uppstår. · Driva utvecklingsprojekt och förbättringsinitiativ. · Vid behov täcka upp som produktionsmedarbetare. Du kommer att ha många kontaktytor i tjänsten och dagligen hantera frågor och samtal från säljorganisationen, kundtjänst, lagret och transport. Många arbetsuppgifter kommer att utföras i samarbete med platschefen. Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper Du är en ansvarstagande, trygg, social och stabil person med dokumenterat goda ledaregenskaper. Du är serviceinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad i ditt arbete. Det är viktigt att du är stresstålig och kan klara av att hålla många bollar i luften under en arbetsdag. Du har erfarenhet av restaurangstyckning och personalledning. Vi ser gärna att du har jobbat som kökschef eller souschef. Körkort med B-behörighet och bil är ett krav. Vi förutsätter att du har goda allmänna datorkunskaper (PC och Office). Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystem och kunskaper i Excel. Arbetet kan kräva att du är flexibel gällande arbetstider. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Utbildning och introduktion till tjänsten kommer att ske under dina första veckor. Utdrag ur belastningsregister kommer att begäras under rekryteringsprocessen. Chefs Fresh erbjuder dig Du kommer att arbeta i en kreativ, utvecklingsorienterad och dynamisk miljö med engagerade kollegor. Chefs Fresh är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna. Om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Ansökan Är du personen vi söker? Sök gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. Ansökan sker genom att skicka CV och personligt brev till [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024