Köksmästare

Sök bland 91 lediga jobb som Köksmästare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Samordnare till Järnåkraskolans kök

Vill du vara med och skapa och utveckla måltidsupplevelser i Lunds kommun? Måltidsservice söker nu en samordnare till tillagningsköket på Järnåkraskolan som tillsammans med kollegor vill bidra till att skapa matglädje för våra matgäster. Just nu står även Järnåkraskolans kök inför en förändring då äldreomsorgsproduktionen inom Måltidsservice  kommer flyttas till samma lokaler under två år. Du kommer därmed ges möjlighet att leda i förändring och tillsammans med arbetsgruppen utveckla nya arbetssätt. Om rollen och dina arbetsuppgifter I ditt uppdrag som samordnare är du en aktiv del i matlagningen tillsammans med dina kollegor. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i köket samt ansvarar för att säkerställa att mat, utbud och service håller god kvalitet tillsammans med dina kollegor. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår förberedelse, matlagning, specialkost, disk och städ. Som samordnare har du även, tillsammans med enhetschefen, ansvar för köksekonomin, administration samt arbetsmiljöfrågor. Du är delaktig i att driva kvalitet och effektivisering tillsammans med enhetschef och arbetsgrupp. Bland annat hanterar du varubeställningar, matsalsbeställningar och arbetar i kostdataprogram. Du ansvarar för löpande dialog med våra samarbetspartners och dess företrädare samt våra matgäster genom att exempelvis delta på matråd. Du ska också tillsammans med dina kollegor utföra de uppgifter som framgår av egenkontroll i enlighet med livsmedelslagen och Livsmedelsverkets föreskrifter. Du kommer arbeta aktivt och medskapande för att bidra till arbetsplatsens och verksamhetens utveckling och mål. Du företräder Lunds kommun på ett professionellt sätt genom att i arbetet verka för att genomföra och verkställa kommunens processer, riktlinjer och policys. Du rapporterar till din närmaste enhetschef.  Vi söker dig Du har gått en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har arbetat minst 5 år som kock och har minst 1 års erfarenhet från någon arbetsledande roll. Vi förutsätter att du har arbetat med egenkontroll. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta med specialkost samt att arbeta i ett kostdataprogram. Har du gått en ledarskapsutbildning och har erfarenhet av att leda i förändring ser vi det som meriterande. Uppdraget som samordnare kräver att du har helhetssyn och en god ledarskapsförmåga i form av att du kan leda och motivera andra samt skapa delaktighet och engagemang hos kollegorna. Du har en god kommunikationsförmåga, tycker om utveckling och ser möjlighet i förändringar. Du kan snabbt byta fokus och på så sätt anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är handlingskraftig och organiserar, planerar och prioriterar i arbetet på ett effektivt sätt. Det är en självklarhet för dig med ett positivt, professionellt och respektfullt förhållningssätt i mötet med såväl interna som externa samarbetspartners. Rollen som samordnare kräver även att du har datorkunskaper och en vana av att arbeta med Office-paketet. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi erbjuder dig Måltidsservice erbjuder dig ett arbete där du kan vara en del av att utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, arbetsglädje, attraktiva måltider, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservices framgångsrecept! Du arbetar tillsammans med dina kollegor med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för matgästerna. Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa. https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare Om arbetsplatsen Inom Måltidsservice arbetar drygt 200 medarbetare och affärsområdet består av åtta enheter, 46 kök och en måltidsstab. Järnåkraskolan serverar cirka 500 portioner till elever och levererar cirka 2500 portioner till mottagande enheter i kommunen. Från höstterminen 2024 fram till 2026 kommer även Lunds kommuns äldreomsorgsproduktion på cirka 1200 portioner befinna sig i Järnåkraskolans kök. Arbetsgruppen består förutom dig som samordnare av tre kockar och fem köksbiträden. Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor! Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

16 maj 2024
Sista ansökan:
5 juni 2024
Självgående kock/kökschef till Arbottna Herrgård

50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i en vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder. Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. Vi väljer ekologiskt och närproducerat när vi kan och med stor medvetenhet om god djurhållning gällande det kött vi serverar och föredrar oftast vilt framför tamt, alltid med ett stort utbud av vegetarisk och veganskt och gör livsmedelsval med hänsyn till miljö och klimatpåverkan. Oftast är våra gäster mindre grupper på 9-20 gäster så det ger stort utrymme för mer frihet och kvalitativ matlagning, samtidigt som det kräver att man kan jobba brett i köket med varmt, kallt, dessert och bakverk och med stort egenansvar. Vi söker nu en självgående kock till vårt team ute på Arbottna Herrgård på Muskö med start snarast möjligt. Maten som serveras är konferensmenyer, festmenyer, och till sommaren: a la carte meny med tema "Grillat". Det är viktigt att du sätter stort värde i att servera god, vällagad mat och är noga med livsmedelshantering. Du förväntas: Planera dina arbetsdagar självständigt och preppa framåt. Inventera kylar och frysar och beställa varor efter behov. Göra egenkontroller och dokumentera. Ha kontroll på allergener och anpassa rätter efter allergier. Hålla ordning och rent i köket. Vara en god arbetskollega och samarbeta med övriga i teamet på Arbottna Herrgård. Sätta högt värde i närvaro, punktlighet och noggrannhet. Vara flexibel och vara öppen för att ta in nya grödor och råvaror i rätter för att anpassa efter säsong och tillgång. Ha vana av att arbeta i högt tempo när det krävs. Hantera kallkök, varmkök och bageri/konditori. För att arbeta på Muskö i Stockholms skärgård krävs bil/motorcykel om du vill pendla, annars finns även möjlighet till övernattningslägenhet eller personalbostad på gården som alternativ. Bussförbindelse finns med ca 20 min promenad till gården. Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till [email protected]. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag. Varmt välkomna till oss! 💚

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Kökschef

Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Välkommen hit! Utbildningsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom kommunens förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem, gymnasiet och vuxenutbildning. Måltidsservice ansvarar för maten och måltiden ända fram till matgästen i förskola, skola och gymnasiet samt fram till mottagningsköket på särskilda boenden. Vi tillagar cirka 10 000 portioner dagligen fördelat på cirka 44 tillagnings- och mottagningskök runt om i kommunen. Vår vision är att Sigtuna Kommuns hållbara måltidsupplevelse ska vara en av Sveriges bästa och vår mission är att ta måltidsupplevelsen in i framtiden och vidare! Vill du vara med på vår resa? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill ansvara för vår måltidsservice i ett kök som lagar frukost, lunch och mellanmål till elever i grundskolan och förskolan, tillsammans med kökets övriga medarbetare. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i köket och skolans pedagoger och elever, för att utveckla måltiden och göra elever delaktiga. Vi söker en person som är engagerad, älskar att laga mat, ge bra service samt har en vilja och förmåga att utveckla måltiderna inom skolan. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att planera din arbetsdag utifrån matsedel och receptur. Du har alltid elevernas bästa som utgångsläge och deltar aktivt i skolans måltidsråd. Vi vill att du ska vara delaktig i skolrestaurangen under dagens alla måltider för att underlätta en nära dialog med eleverna och pedagogerna. I din roll som kökschef planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du ansvarar för matens kvalitet, kökets egenkontroll och ekonomi samt att servicen till gästerna är av yttersta kvalitet. Vi mäter och registrerar dagligen vårt matsvinn som en del i vårt arbete med att nå de globala målen enligt Agenda 2030. Vi ser samverkan och dialog med samtliga medarbetare, som är involverade i måltidsservicen, som en viktig uppgift. Det blir därför viktigt, i din roll som kökschef, att bidra till en arbetsplats där medarbetarens delaktighet och ansvarstagande lyfts fram och där dagens alla måltider står i centrum. Att du och ditt team bidrar till Måltidsservice utveckling är en självklarhet. KVALIFIKATIONER Krav är att du har en kockutbildning (eller motsvarande erfarenhet som kan jämföras med sagda utbildning) och minst fem års erfarenhet av arbete i varma köket. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att leda ett kök eller annan driftverksamhet. Vi ser det som en självklarhet att du har utbildning och praktisk erfarenhet av livsmedelshygien och även goda kunskaper och erfarenhet av tillagning av allergikost. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att säker mat serveras till våra gäster. För att passa i rollen ser vi att du är en trygg ledare och förebild som kan se helheten i ditt uppdrag. Du har en utpräglad servicekänsla oavsett om det är internt eller externt och vill vara en del av måltidsservice utvecklingsresa mot att Sigtuna kommuns hållbara måltidsupplevelse ska vara en av Sveriges bästa. Som en del i vår utvecklingsresa tävlar vi också i Sveriges offentliga måltider (fd White Guide Jr) där du som kökschef har en viktig roll. Måltidsservice arbetar i enlighet med Sigtuna kommuns värdegrund som sätter invånaren först, värnar allas lika värde och sätter kvalitet i fokus. Det är värderingar du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen. ÖVRIGT Din ansökan gör du enkelt genom att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor kopplade till denna tjänst. Vi ber dig dock att inte bifoga personligt brev. Som anställd i Sigtuna kommun får du ta del av en rad förmåner, bl.a. blir du automatiskt medlem i Personalklubben där du kan ta delta i olika aktiviteter. Läs gärna mer om våra andra förmåner och hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

15 maj 2024
Sista ansökan:
29 maj 2024
Afhgansk kock

Vi söker en afghansk kock till vår restaurang. Just nu serverar vi Bangladeshisk mat till lunch, middag och take away också. Krav: Behöver laga några populära afghanska rätter. till exempel: några grytor, grillrätter och autentiska biriyanirätter. Måste ha en god kommunikationsförmåga och vara redo att arbeta med några andra människor från olika nationaliteter.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Köksmästare till Tyresö skolas kök

Vad vi gör och vill Måltidsservice är en organisation i Tyresö kommun där alla kök i de kommunala förskolorna, skolorna samt gymnasium tillhör. Vi jobbar tillsammans med att utveckla de offentliga måltiderna och vår vision är ”Vi skapar matglädje för friskare unga och gamla och vi är en del av lösningen för en hållbar utveckling.” Om tjänsten Nu söker vi en köksmästare som ska arbetsleda ett av våra största skolkök med ca 700 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Vi ger dig stor kreativ frihet att tillsammans med ditt team skapa menyer till skolans elever och pedagoger. Den större delen av arbetet bedrivs i köket vid grytor och lock men det förekommer också arbete med administrativa uppgifter, möten med pedagoger, elever, föräldrar och kollegor. Den mesta maten lagas från grunden i köket och vi strävar efter att få varje matgäst att längta efter våra måltider samtidigt som vi har höga ambitioner gällande hållbar mat, vilket innebär att vi köper ekologiska livsmedel, jobbar för att minska matsvinnet och våra koldioxidutsläpp samt är KRAV-certifierade. Vem är du? Du ska ha dokumenterad utbildning som kock och har jobbat minst 5 år inom yrket, gärna i ledande befattning. Du har gedigen kunskap av hantering och tillagning av specialkost.  Att laga mat är en passion hos dig och strävan att ge våra matgäster en måltidsupplevelse i världsklass är en självklarhet för dig. Du är en lagspelare som är stresstålig och har en god kommunikativ förmåga. Du har mycket goda ledaregenskaper och ser sambandet mellan ett gott ledarskap och ett lyckat resultat. Du är med i skapandet av en god psykosocial arbetsmiljö och hjälper till att skapa en plats att utvecklas på för dig och ditt team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att klara uppdraget krävs också goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Välkommen med din ansökan Varmt välkommen med din ansökan senast 2 juni 2024. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon: Områdeschef Therese Gyllander, [email protected], 08 578 298 44 Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer. Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

14 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Spännande tjänst inom F&B

RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!Brinner du för hotell- och restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?Vill du ha en fot kvar i branschen men slippa driften?Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Malmösöker vi nu en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår F&B avdelning. På Personalansvarig hos oss kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från diskare, restaurangbiträden, kockartill bartenders ochservitörer. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, banketter och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, försäljning, möten, utbildningar och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare Gillar att arbeta med människor från jordens alla hörn En problemlösare som har lätt att se möjligheter Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer i försäljning En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Trivs med att ha många bollar i luften och administrativa uppgifter i kontorsmiljö Du har sedan tidigare: Arbetat som Restaurangchef/köksmästare alternativt F&B-manager Ett brett kontaktnät inom Skånes restaurangvärld Gärna erfarenhet av stora banketter och event Gärna erfarenhet av att ansvara och leda stora personalgrupper God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år. Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss under våren så vänta inte med att skicka in din ansökan!

13 maj 2024
Sista ansökan:
23 oktober 2024
Tandoor Master

Indisk restaurang i Umeå söker köksmästare. Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom det indiska köket.

12 maj 2024
Sista ansökan:
11 juni 2024
Produktionskök ansvarig

Hometown Food är en livsmedeltillverkning firma som hunvnd verksam med färska nudlartillverkning.Frima öppnar en ny produktionskök där laga halv fabrikat Gyoza(japasnka dumplings) och andra asiatiskt mat från grunden. Vi söker en avdelnings ansvarig för den nya köksdel.Du ska ha kunskapen och erfarhet inom den områder.behärska olika kösmaskin. För arbetsuppgifer kommer att hantera maskiner.Råvaor förberdning, lagning även andra arbetsuppgfiter som berör kring produktion.Du kommer se över prudutionsprocess,kvalitetskontroll och eventuell avvikelser. HACCP:Kunskap om HACCP är en merit.

12 maj 2024
Sista ansökan:
11 juni 2024
Vikarierande kökschef till nytt destinationshotell - Ad Astra by Elite

Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm! Under senhösten 2022 öppnade Elite Hotels of Swedenett italienskt signatur- &destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minutersöder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen:allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna.Utöver detta rymmer hotellet tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.Vi söker nu en vikarierande kökschefmed väldokumenterad yrkeserfarenhet för ett vikariat från juni 2024 till september 2025, det vill säga dryga 16 månader. Du behöver minst ha jobbat som souschef för att kunna söka denna tjänst.Vi ser gärna att du kommer från en hotellbakgrund eller att du tidigare har jobbat i större organisationer med högt tempo och olika enheter och avdelningar. Du harkvalitetstänk samt är en stor organisatör med personlighet, integritet och en rejäl portion glimt i ögat. Ditt fokus som kökschef kommer vara planering, arbetsledning, konceptutveckling, framtagning avmenyer, säkerställande avhygien, ansvar förekonomi &kvalitetskontroll samt att aktivt arbeta i driften. Kökschefen är direktrapporterande till Ad Astra by ElitesFood & Beverage Manager samt kommer jobba mycket nära med i synnerhet restaurangchefen samt boknings- & konferenschefen. Samarbete mellan kök, matsal , bar och övriga avdelningar på hotellet är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra restaurang- & hotellgäster en minnesvärd och unik upplevelse. Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor. Eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotelletsFood & Beverage Manager, Camila Bianco på [email protected]. Tjänsten är ett vikariat på dryga 16 månader ända fram till september 2025. Varmt välkommen med din ansökan!

12 maj 2024
Sista ansökan:
29 oktober 2024
O'Learys Växjö söker Kökschef!

O’Learys Växjö, stans största nöjescentrum, söker Kökschef med passion för mat, människor och gästupplevelse! Vi söker dig som: Är utbildad kock och har tidigare arbetat som kökschef, köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en stor ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att köket, verksamheten och medarbetarnaska uppnå sina mål, både under lugna tillfällen och när vår lokal är fylld av 600 sittande gäster. Du har en mycket god samarbetsförmåga och duagerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat och kök men även för ledarskapsfrågor och drivs av att skapa resultat och ta ansvar över köket. Arbetsuppgifter:Som kökschef på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som kökschef ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken samt ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för beställning och säkerställande av varor till kök samt underhåll av ytor och utrustning. Ditt ansvar som kökschef är även att skapa ett starkt team och atmosfär i köket genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med ditt team utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster. Som kökschef samarbetar du med platschef, restaurangchef, skiftledare och barchef och tillsammans ser ni till att verksamheten sköts och drivs framåt. Vad vi erbjuder dig:En häftig miljö där mat, sport och aktiviteter skapar en härlig atmosfär och där den familjära stämningen ska genomsyra hela personalen från baren till servisen till köket. Vår á la carte meny förnyas löpande vilket skapar en varierande miljö i köket.Då O'Learys Växjö tillhör en större koncern och ägs av moderbolaget OLearys Groupså finns goda chanser till vidareutveckling inom företaget och inom koncernen O'Learys Trademark. Välkommen med din ansökan!START: Enligt överenskommelseOMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelseARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelsePLATS: Växjö Om O'Learys VäxjöO'Learys i Växjö är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats mitt på Storgatan i Växjö, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av restaurang, bar och ett stort eventcenter med modern teknik och roliga aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, arkadhall och karaokerum. Vi arbetar för att bli en självklar mötesplats för Växjöborna och det bästa nöjescentret i stan! Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor!

10 maj 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024