Köksmästare till The Bishops Arms i Falun

Vi söker dig som älskar restaurangbranschen och som är på jakt efter en ny utmaning. Du som har passion för matlagning, trivs i ett högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van vid att hantera stress och ha förmågan att växla upp när det krävs då tempot kommer att vara väldigt högt. Du trivs bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga erfarenheten för våra gäster. Om företaget: The Bishops Arms är en kedja med kvalitativa pubar som står starka i den brittiska pubtraditionen med ett fantastiskt utbud av dryck och mat. Den första The Bishops Arms öppnade 1993 och idag finns det 39 The Bishops Arms pubar från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ungefär hälften av alla pubar ligger i anslutning till ett Elite Hotel och våra pubar har öppet alla dagar om året. The Bishops Arms erbjuder en kvalitativ, säsongsanpassad, variationsrik och prisvärd meny och vi satsar ständigt på att höja matkvalitén och ser gärna att lokala råvaror och specialiteter utvecklas. Menyn skapas lokalt utifrån lokala råvaror och efterfrågan, med utgångspunkter i ett gemensamt ramverk vilket ger våra menyer en unik lokal prägel och en trygghet för våra gäster vad vi på The Bishops Arms står för. Hos oss kommer du att laga mat med utgångspunkt i svenska smaker, svensk ölkultur och med fokus på det lokala. Smårätter, varmrätter och desserter lagade med omsorg om såväl råvara som våra gäster, proffsigt presenterade i vår klassiska engelskinspirerade pubmiljö The Bishops Arms är en del av Elite Hotels och vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom företaget och koncernen. Vad får du Trevliga kollegor Trygga arbetsförhållanden Möjlighet till utbildning internt & externt För att lyckas i denna tjänst ser vi att du Har stor passion för mat och service Är noggrann Är initiativtagande Är social och trevlig Är en teamplayer Arbetsuppgifter innefattar bla: Ansvara för bemanning schemaläggning av köket. Anställning av kökspersonal i samråd med Pubchef. Fakturahantering Menysättning tillsammans med Pubchef samt Menyplanering (receptskrivning, kalkylering, skriva/beställa menyer) Utbilda kökspersonalen i gällande och uppsatta rutiner och arbetssätt. Utbilda servicepersonal kring allergener, nattmat. Leda arbetet i Köket, vidta åtgärder och följa upp att personalen arbetar efter satta kriterier och policys. Kommunicera med Pubchef regelbundet om vad som händer i köket gällande menyer, event, personal eller för att få hjälp och tillsammans hitta lösningar för att utveckla verksamheten. Beställa service/ reparationer av utrustning. Inventering månadsvis Ansvara för miljöarbetet i köket inklusive HACCP, uppföljning och upprättande av egenkontrollsrutiner. Ansvara för nyckeltalen i köket såsom bruttovinst och personal. Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd mestadels till kvällstid fördelat på vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse.

20 maj 2024
Sista ansökan:
6 november 2024
sushi chef

we are looking for sushi chef full time or part time .we open 7 am and we close 20.00 everyday.we have kollective agreement and we will pay Swedish law.

20 maj 2024
Sista ansökan:
19 juni 2024
Köksmästare till Restaurang Höganloft

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM PÅ ISABERG HÖGANLOFT & GOLFKROGEN! VI SÖKER EN KÖKSMÄSTARKOLLEGA: Är du redo för en spännande roll där du, tillsammans med vårt köksteam, kommer att driva och utveckla våra kök på Höganloft och Golfkrogen? Vi letar efter någon med gedigen erfarenhet och en passion för matlagning som kan hjälpa till att leda vårt köksteam i den dagliga driften. Rollen innebär också att du blir en del av ledningsgruppen med ansvar för kökens ekonomi, kvalitet, logistik och livsmedelssäkerhet. Vi värderar ledarskap som inspirerar till samarbete och strävar efter att skapa ett högpresterande team. DIN PROFIL: - Relevant utbildning inom kök/hotell/restaurang. - Minst 3 års erfarenhet som kökschef/köksmästare eller 5 års erfarenhet som souschef. - Starka ledaregenskaper och kunskap inom köksekonomi. - Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. - Bekväm med att använda Microsoft Office-paketet. - Flexibel med arbetstider inklusive dagar, kvällar och helger. - Är en lagspelare, social, effektiv och alltid vill göra det lilla extra för våra gäster. OM OSS: Isaberg Höganloft, en del av den familjeägda Palmgrengruppen, ligger i hjärtat av Hestra vid foten av Isaberg. Vi är stolta över att omsätta cirka 45 miljoner kronor och ha ett dedikerat team på 35 anställda. Vår verksamhet spänner över restaurang, konferenser, catering och event, med ett starkt fokus på närproducerade och säsongsanpassade råvaror. VARFÖR ISABERG HÖGANLOFT? Hos oss får du möjlighet att arbeta i en unik miljö som erbjuder en uppsjö av friluftsaktiviteter, inklusive alpin skidåkning, mountainbike och en 36-håls golfbana. Vi arrangerar också en rad aktiviteter som matstudio, både ute och inne, samt teambuildingäventyr. VI ERBJUDER: En fast heltidsanställning med inledande provanställning. Lön enligt överenskommelse och boende finns tillgängligt vid behov. Vi genomför intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till HR-ansvariga Camilla på [email protected]. FRÅGOR? För mer information om tjänsten, kontakta vår VD Hans Palmgren på [email protected]. Bli en del av vårt team och bidra till en minnesvärd upplevelse för våra gäster på Isaberg Höganloft och Golfkrogen!

20 maj 2024
Sista ansökan:
19 juni 2024
Samordnare till Genarpskolan/Häckebergaskolan

Vill du vara med och skapa och utveckla måltidsupplevelser i Lunds kommun? Måltidsservice söker nu en samordnare till Genarpsköket/Häckebergaköket då tidigare samordnare valt att gå vidare till annat uppdrag inom organisationen. Som samordnare ges du möjlighet att tillsammans med din arbetsgrupp bidra till matglädje för våra matgäster. Om rollen och dina arbetsuppgifter I ditt uppdrag som samordnare är du en aktiv del i matlagningen tillsammans med dina kollegor. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i köket samt ansvarar för att säkerställa att mat, utbud och service håller god kvalitet tillsammans med dina kollegor. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår förberedelse, matlagning, specialkost, disk och städ. Som samordnare har du även, tillsammans med enhetschefen, ansvar för köksekonomin, administration samt arbetsmiljöfrågor. Du är delaktig i att driva kvalitet och effektivisering tillsammans med enhetschef och arbetsgrupp. Bland annat hanterar du varubeställningar, matsalsbeställningar och arbetar i kostdataprogram. Du ansvarar för löpande dialog med våra samarbetspartners och dess företrädare samt våra matgäster genom att exempelvis delta på matråd. Du ska också tillsammans med dina kollegor utföra de uppgifter som framgår för egenkontroll i enlighet med livsmedelslagen och Livsmedelsverkets föreskrifter. Du kommer arbeta aktivt och medskapande för att bidra till arbetsplatsens och verksamhetens utveckling och mål. Du företräder Lunds kommun på ett professionellt sätt genom att i arbetet verka för att genomföra och verkställa kommunens processer, riktlinjer och policys. Du rapporterar till din närmaste enhetschef.  Uppdraget innebär att leda arbetsgrupperna i både Genarpsköket och Häckebergaköket. Därmed fördelar du din arbetstid mellan de två köken som ligger placerade i närheten av varandra. Vi söker dig Du har gått en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har arbetat minst 5 år som kock och har minst 1 års erfarenhet från någon arbetsledande roll. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att arbeta med egenkontroll. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta med specialkost samt kostdataprogram.  Uppdraget som samordnare kräver att du har helhetssyn och en god ledarskapsförmåga i form av att du kan leda och motivera andra samt skapa delaktighet och engagemang hos kollegorna. Du har en god kommunikationsförmåga, tycker om utveckling och ser möjlighet i förändringar. Du kan snabbt byta fokus och på så sätt anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är handlingskraftig och organiserar, planerar och prioriterar i arbetet på ett effektivt sätt. Det är en självklarhet för dig med ett positivt, professionellt och respektfullt förhållningssätt i mötet med såväl interna som externa samarbetspartners. Rollen som samordnare kräver även att du har datorkunskaper och en vana av att arbeta med Office-paketet. Vidare har du goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi erbjuder dig Måltidsservice erbjuder dig ett arbete där du kan vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, arbetsglädje, attraktiva måltider, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservices framgångsrecept! Du arbetar tillsammans med dina kollegor med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för matgästerna. Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa. https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare Om arbetsplatsen Inom Måltidsservice arbetar drygt 200 medarbetare och affärsområdet består av åtta enheter, 46 kök och en måltidsstab. Köket på Häckebergaskolan är ett mottagningskök som serverar cirka 200 portioner i restaurangen och cirka 200 portioner till förskolan. Arbetsgruppen består av dig som samordnare samt tre köksbiträden. Köket på Genarpskolan är ett utskickskök som serverar cirka 350 portioner i restaurangen och skickar cirka 400 portioner dagligen till Häckebergaskolan. Arbetsgruppen består av dig som samordnare, två kockar och två köksbiträden. Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor! Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

17 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Samordnare till Järnåkraskolans kök

Vill du vara med och skapa och utveckla måltidsupplevelser i Lunds kommun? Måltidsservice söker nu en samordnare till tillagningsköket på Järnåkraskolan som tillsammans med kollegor vill bidra till att skapa matglädje för våra matgäster. Just nu står även Järnåkraskolans kök inför en förändring då äldreomsorgsproduktionen inom Måltidsservice  kommer flyttas till samma lokaler under två år. Du kommer därmed ges möjlighet att leda i förändring och tillsammans med arbetsgruppen utveckla nya arbetssätt. Om rollen och dina arbetsuppgifter I ditt uppdrag som samordnare är du en aktiv del i matlagningen tillsammans med dina kollegor. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i köket samt ansvarar för att säkerställa att mat, utbud och service håller god kvalitet tillsammans med dina kollegor. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår förberedelse, matlagning, specialkost, disk och städ. Som samordnare har du även, tillsammans med enhetschefen, ansvar för köksekonomin, administration samt arbetsmiljöfrågor. Du är delaktig i att driva kvalitet och effektivisering tillsammans med enhetschef och arbetsgrupp. Bland annat hanterar du varubeställningar, matsalsbeställningar och arbetar i kostdataprogram. Du ansvarar för löpande dialog med våra samarbetspartners och dess företrädare samt våra matgäster genom att exempelvis delta på matråd. Du ska också tillsammans med dina kollegor utföra de uppgifter som framgår av egenkontroll i enlighet med livsmedelslagen och Livsmedelsverkets föreskrifter. Du kommer arbeta aktivt och medskapande för att bidra till arbetsplatsens och verksamhetens utveckling och mål. Du företräder Lunds kommun på ett professionellt sätt genom att i arbetet verka för att genomföra och verkställa kommunens processer, riktlinjer och policys. Du rapporterar till din närmaste enhetschef.  Vi söker dig Du har gått en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har arbetat minst 5 år som kock och har minst 1 års erfarenhet från någon arbetsledande roll. Vi förutsätter att du har arbetat med egenkontroll. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta med specialkost samt att arbeta i ett kostdataprogram. Har du gått en ledarskapsutbildning och har erfarenhet av att leda i förändring ser vi det som meriterande. Uppdraget som samordnare kräver att du har helhetssyn och en god ledarskapsförmåga i form av att du kan leda och motivera andra samt skapa delaktighet och engagemang hos kollegorna. Du har en god kommunikationsförmåga, tycker om utveckling och ser möjlighet i förändringar. Du kan snabbt byta fokus och på så sätt anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är handlingskraftig och organiserar, planerar och prioriterar i arbetet på ett effektivt sätt. Det är en självklarhet för dig med ett positivt, professionellt och respektfullt förhållningssätt i mötet med såväl interna som externa samarbetspartners. Rollen som samordnare kräver även att du har datorkunskaper och en vana av att arbeta med Office-paketet. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi erbjuder dig Måltidsservice erbjuder dig ett arbete där du kan vara en del av att utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, arbetsglädje, attraktiva måltider, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservices framgångsrecept! Du arbetar tillsammans med dina kollegor med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för matgästerna. Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa. https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare Om arbetsplatsen Inom Måltidsservice arbetar drygt 200 medarbetare och affärsområdet består av åtta enheter, 46 kök och en måltidsstab. Järnåkraskolan serverar cirka 500 portioner till elever och levererar cirka 2500 portioner till mottagande enheter i kommunen. Från höstterminen 2024 fram till 2026 kommer även Lunds kommuns äldreomsorgsproduktion på cirka 1200 portioner befinna sig i Järnåkraskolans kök. Arbetsgruppen består förutom dig som samordnare av tre kockar och fem köksbiträden. Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor! Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

16 maj 2024
Sista ansökan:
5 juni 2024
Självgående kock/kökschef till Arbottna Herrgård

50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i en vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder. Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. Vi väljer ekologiskt och närproducerat när vi kan och med stor medvetenhet om god djurhållning gällande det kött vi serverar och föredrar oftast vilt framför tamt, alltid med ett stort utbud av vegetarisk och veganskt och gör livsmedelsval med hänsyn till miljö och klimatpåverkan. Oftast är våra gäster mindre grupper på 9-20 gäster så det ger stort utrymme för mer frihet och kvalitativ matlagning, samtidigt som det kräver att man kan jobba brett i köket med varmt, kallt, dessert och bakverk och med stort egenansvar. Vi söker nu en självgående kock till vårt team ute på Arbottna Herrgård på Muskö med start snarast möjligt. Maten som serveras är konferensmenyer, festmenyer, och till sommaren: a la carte meny med tema "Grillat". Det är viktigt att du sätter stort värde i att servera god, vällagad mat och är noga med livsmedelshantering. Du förväntas: Planera dina arbetsdagar självständigt och preppa framåt. Inventera kylar och frysar och beställa varor efter behov. Göra egenkontroller och dokumentera. Ha kontroll på allergener och anpassa rätter efter allergier. Hålla ordning och rent i köket. Vara en god arbetskollega och samarbeta med övriga i teamet på Arbottna Herrgård. Sätta högt värde i närvaro, punktlighet och noggrannhet. Vara flexibel och vara öppen för att ta in nya grödor och råvaror i rätter för att anpassa efter säsong och tillgång. Ha vana av att arbeta i högt tempo när det krävs. Hantera kallkök, varmkök och bageri/konditori. För att arbeta på Muskö i Stockholms skärgård krävs bil/motorcykel om du vill pendla, annars finns även möjlighet till övernattningslägenhet eller personalbostad på gården som alternativ. Bussförbindelse finns med ca 20 min promenad till gården. Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till [email protected]. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag. Varmt välkomna till oss! 💚

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Afhgansk kock

Vi söker en afghansk kock till vår restaurang. Just nu serverar vi Bangladeshisk mat till lunch, middag och take away också. Krav: Behöver laga några populära afghanska rätter. till exempel: några grytor, grillrätter och autentiska biriyanirätter. Måste ha en god kommunikationsförmåga och vara redo att arbeta med några andra människor från olika nationaliteter.

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Köksmästare till Tyresö skolas kök

Vad vi gör och vill Måltidsservice är en organisation i Tyresö kommun där alla kök i de kommunala förskolorna, skolorna samt gymnasium tillhör. Vi jobbar tillsammans med att utveckla de offentliga måltiderna och vår vision är ”Vi skapar matglädje för friskare unga och gamla och vi är en del av lösningen för en hållbar utveckling.” Om tjänsten Nu söker vi en köksmästare som ska arbetsleda ett av våra största skolkök med ca 700 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Vi ger dig stor kreativ frihet att tillsammans med ditt team skapa menyer till skolans elever och pedagoger. Den större delen av arbetet bedrivs i köket vid grytor och lock men det förekommer också arbete med administrativa uppgifter, möten med pedagoger, elever, föräldrar och kollegor. Den mesta maten lagas från grunden i köket och vi strävar efter att få varje matgäst att längta efter våra måltider samtidigt som vi har höga ambitioner gällande hållbar mat, vilket innebär att vi köper ekologiska livsmedel, jobbar för att minska matsvinnet och våra koldioxidutsläpp samt är KRAV-certifierade. Vem är du? Du ska ha dokumenterad utbildning som kock och har jobbat minst 5 år inom yrket, gärna i ledande befattning. Du har gedigen kunskap av hantering och tillagning av specialkost.  Att laga mat är en passion hos dig och strävan att ge våra matgäster en måltidsupplevelse i världsklass är en självklarhet för dig. Du är en lagspelare som är stresstålig och har en god kommunikativ förmåga. Du har mycket goda ledaregenskaper och ser sambandet mellan ett gott ledarskap och ett lyckat resultat. Du är med i skapandet av en god psykosocial arbetsmiljö och hjälper till att skapa en plats att utvecklas på för dig och ditt team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att klara uppdraget krävs också goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Välkommen med din ansökan Varmt välkommen med din ansökan senast 2 juni 2024. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon: Områdeschef Therese Gyllander, [email protected], 08 578 298 44 Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer. Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

14 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Spännande tjänst inom F&B

RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!Brinner du för hotell- och restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?Vill du ha en fot kvar i branschen men slippa driften?Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Malmösöker vi nu en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår F&B avdelning. På Personalansvarig hos oss kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från diskare, restaurangbiträden, kockartill bartenders ochservitörer. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, banketter och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, försäljning, möten, utbildningar och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare Gillar att arbeta med människor från jordens alla hörn En problemlösare som har lätt att se möjligheter Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer i försäljning En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Trivs med att ha många bollar i luften och administrativa uppgifter i kontorsmiljö Du har sedan tidigare: Arbetat som Restaurangchef/köksmästare alternativt F&B-manager Ett brett kontaktnät inom Skånes restaurangvärld Gärna erfarenhet av stora banketter och event Gärna erfarenhet av att ansvara och leda stora personalgrupper God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år. Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss under våren så vänta inte med att skicka in din ansökan!

13 maj 2024
Sista ansökan:
23 oktober 2024
Tandoor Master

Indisk restaurang i Umeå söker köksmästare. Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom det indiska köket.

12 maj 2024
Sista ansökan:
11 juni 2024