Restaurangchef

Sök bland 138 lediga jobb som Restaurangchef och börja ditt nya yrkesliv idag!

Rögle BK söker Assisterande Restaurangchef

Är du en handlingskraftig do:er som behåller lugnet i högt tempo? Rögle BK är på en tillväxtresa där vi är övertygade om att vi kan bli lite bättre varje dag. För att stärka vår organisation ytterligare söker vi en Assisterande Restaurangchef som arbetar för att våra restauranger ska bidra till en ledande upplevelse i SHL. Tillsammans är vi Rögle BK. Om Rögle BK Hockeyklubben Rögle BK grundades år 1932 och är idag ett regionslag med supportrar över hela landet. Vi har också en barn- och ungdomsverksamhet där vi strävar efter att ge våra 700 medlemmar ett livslångt intresse för hockey, en bra uppfostran och rätt sociala verktyg för hela livet. Vi är mer än hockey. Rögle BK:s vision är att leda utvecklingen av svensk klubbishockey. Oavsett var i organisationen vi arbetar vill vi utföra vårt arbete med: Passion, Ambition, Gemenskap, Ödmjukhet och Tillit. Vi är superstolta över vår fina arena och de möjligheter vi har att erbjuda en arenaupplevelse utöver de vanliga. Arenan tar 6310 åskådare, har 12 olika restaurangkoncept, 2000 restaurangplatser och erbjuder förutom hockey också dagligen frukost, lunch och konferensmöjligheter. Under säsongen 23/24 slog vi alla våra tidigare rekord inom mat och dryck – men vi ser fortfarande stor potential till att utveckla vår mat- och restaurangupplevelse. Dina arbetsuppgifter Som Assisterande Restaurangchef kommer du att ha övergripande ansvar om den dagliga driften i vår Arenarestaurang. Du kommer också att ansvara för timanställd och säsongsanställd personal. Detta innebär att: Tillsammans med Restaurangchef ansvara för utveckling av arenans samtliga restauranger Rekrytering, utbildning, bemanning, arbetsledning och uppföljning av timanställd och säsongsanställd personal Uppföljning av relevanta KPI:er (kundnöjdhet, budget, beläggningsgrad etc) Daglig drift och i service under frukost, lunch och övriga arrangemang enligt schema Beställningar, uppackning och inventering av varor Du kommer ingå i vårt Restaurangteam och utöver det ha ett nära samarbete med vår Kökschef, Företagssäljare och Eventkoordinator. Du rapporterar till Restaurangchef. Dina arbetstider kommer vara förlagda under dagtid samt kvällar och helger i samband med matcher och event. Vem är du? Vi söker dig som är en handlingskraftig och lösningsfokuserad do:er. Du behöver vara en positiv, framåtlutad person som drivs av att leverera hög servicegrad till våra besökare. Utifrån att du kommer leda en större personalgrupp tror vi att du är en kommunikativ, tydlig och relationell ledare. Du har tidigare erfarenhet av restaurangverksamhet och större event, gärna i en ledande roll. För att trivas i vår organisation tror vi att du har hög energi, ständigt arbetar för att göra oss bättre och vill ta ansvar för att skapa en minnesvärd, positiv upplevelse för våra besökare. Vi som organisation har en stark teamkänsla, ett högt engagemang och en stor dos kärlek för varandra och det vi arbetar med. Rollen är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas. Välkommen med din ansökan till [email protected] senast den 2 juni. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att inte vänta med din ansökan. För frågor kontakta: Carolin Strand, Restaurangchef [email protected] eller Louise Ziegler, HR Chef, [email protected]

16 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Enhetschef till Restaurang Mässen i Timrå

Tillsvidare, dagtid, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och prestigelös Enhetschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum samt upprätthålla en god kundrelation. I rollen som Unit Manager har du möjlighet att påverka och utveckla din restaurang genom ett bra och tydligt ledarskap. Du kommer att ansvara för restaurangens budget och resultat såväl operativt som kvalitetsmässigt. Du har fullt personalansvar och följer lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för rapportering till närmsta chef och huvudkontorets olika funktioner. Du fördelar och strukturerar den dagliga driften och säkerställer en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du kommer även utveckla och följa upp kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov och önskemål. Om Uppdraget Restaurang Mässen är beläggen inne på SCA:s område och serverar lunch mellan kl 9-13:30. Här finns också en representationsmatsal där vi serverar lunch samt levererar olika beställningar på hela området. Det finns planer på att utöka verksamheten ytterligare. Vem är du? • Du har en högskoleutbildning eller motsvarande • Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar • Du har minst 3 års erfarenhet av arbete i restaurang • Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad samtidigt som du är prestigelös och är en del av den dagliga driften på plats. • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling • Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö • Du är kreativ och lösningsorienterad • Du ser din betydelse i nöjda kunder, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat • Du har god datavana och kunskaper i Office365 • B-körkort är ett krav Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

16 maj 2024
Sista ansökan:
3 juni 2024
Restaurangchef till Örebro!

Är du en passionerad ledare med en stark drivkraft att skapa en framgångsrik och trivsam restaurangmiljö? Då kan tjänsten som Restaurangchef hos oss vara något för dig! Denna pärla som ligger i centrala Örebro söker nu sin nya lagkapten och ledare. Vi har en god kundkrets som vi alltid ger bästa kvalité på besök och upplevelse! Vi värdesätter kvalitet, god service och en varm atmosfär hos oss. Vi har även spännande planer för framtiden för att utveckla koncept och kvalité! Som Restaurangchef hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret för driften av vår restaurang. Du kommer att leda och coacha ett team av medarbetare, ansvara för att skapa en positiv miljö både för kollegor och gäster, kundupplevelse och se till att vår restaurang når sina mål. Du erbjuds En attraktiv lön och goda förmåner. Ett varierande och utmanande jobb i en dynamisk miljö. Möjlighet att göra verklig skillnad och påverka verksamheten. Ett gott arbetsklimat med trevliga kollegor. Möjlighet till personlig och professionell utveckling. Arbetsuppgifter Leda och coacha ett team av medarbetare. Säkerställa en god service och en positiv kundupplevelse. Hålla budgeten och se till att restaurangen når sina mål. Planera och genomföra evenemang och aktiviteter. Samarbeta med kökspersonal, serveringspersonal och andra avdelningar. Vi söker dig som Du har minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som Restaurangchef eller i en liknande ledarroll. Du har en stark ledarförmåga och goda kommunikativa färdigheter. Du är en engagerad och motiverande person med en positiv attityd. Du har en god förmåga att skapa goda relationer och samarbeta med andra. Du är stresstålig och har en förmåga att prioritera och lösa problem effektivt. Du har B-körkort Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av koncept och event. Som person är du: Självgående Initiativtagande Serviceinriktad Övrig information Start: Augusti-September Omfattning: Heltid Placering: Örebro

16 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Restaurangansvarig till Winnie's Kitchen n' Comfort

Vi söker en restaurangansvarig som har det där lilla extra i fingerspetsen som inte är rädd för att ta i när det behövs som mest. Vi erbjuder att få arbeta kreativt i en modern restaurang med en känsla att man är nära gästen hela tiden. Tillsammans med teamet ska du maximera gästupplevelsen för att gästen ska längta tillbaka till ännu en middag hos oss. Vi söker dig: Med energi och passion för mat Som har arbetat i branschen i ett par år Är strukturerad, noggrann och klarar av att hålla många bollar i luften Är stresstålig och flexibel Som kan jobba i team likaväl som självständigt Som växer med utmaningar, är positiv och lösningsorienterad Som har ett coachande ledarskap med tydlig kommunikation Vi värderar Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete inom restaurang Utbildning inom Hotell & Restaurang Om Winnie's Kitchen n' Comfort: Vi är en restaurang med inriktning casual dining. Vi serverar en modern meny med fokus på mycket smak som varierar över tid. Vi är också kök till Winnie Lane Bar n' Bowling Court där bland annat trendiga burgare står på menyn. Vi är ett bra team som har kul på jobbet och du kommer ha god möjlighet att utvecklas. Vi behandlar ansökningarna så snart de kommer in, så vänta inte med din ansökan! Välkommen med din ansökan!

15 maj 2024
Sista ansökan:
7 juni 2024
Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

MEAT ON A STICK söker platschef! Vilka är vi? M.O.A.S grundades 2015 och våra restauranger är sprungna ur vår enorma passion för streetfood och hantverksöl. Vi gör allting från grunden upp och våra ambitioner är att aldrig ta några genvägar. Vi är bäst på det vi gör - läs mer om oss på www.meatonastick.se/press Vi söker dig som; - Brinner för att ta stort ansvar och agera spindeln i nätet - Har jobbat ett gäng år i branschen och har tidigare chefserfarenhet - Älskar högt tempo och eftersträvar ständig högsta kvalité på service samt mat och dryck - Är drivande, självgående och tar eget ansvar - Har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning - Har lätt för att axla ledarrollen - Är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Vill göra karriär och vara med på resan Dina huvudsakliga arbetsuppgifter; - Du arbetar mest administrativt men är även bekväm i service. Arbetet är fördelat på dagar, kvällar och helger - Du har övergripande rekryterings- och personalansvar och utformar schema för personal samt styr ditt eget schema - Du ansvarar för diverse inköp och inventering och har kontakt med leverantörer - Du jobbar tätt tillsammans med både andra chefer och ledning för att uppnå de mål vi gemensamt sätter för verksamheterna - Du har ett övergripande ansvar för den dagliga driften - Du förväntar dig i din roll mycket skratt, utmaningar och utveckling Vad erbjuder vi? - En dynamisk och lärorik miljö där du får utvecklas som chef och ledare - Schyssta villkor och lön enligt avtal - Ett härligt och roligt team som jobbar nära varandra - M.O.A.S är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är verkligen stolta över det vi gör och vi har väldigt kul tillsammans Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts våren 2024.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Villa Marieberg söker restaurangchef

Villa Marieberg är en restaurang med luncher, middagar, konferens, fest och event - förstklassiga matupplevelser kryddade med kärlek. Här vill vi att alla ska få avnjuta vällagad mat i våra trivsamma matsalar med herrgårdsatmosfär. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck och vill arbeta som restaurangchef. Arbetet innebär bl. a försäljning, marknadsföring, servering, värdskap och personalansvar. Du planerar, leder och samordnar verksamheten inom det egna ansvarsområdet och samarbetar med kökschef samt övriga medarbetare. Du kommer arbeta brett med restaurangens hela innehåll med matsalar, vinkällare, konferensavdelning och event, samt delta aktivt med verksamhetens utveckling. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av restaurang- och/eller konferensverksamhet och vill bidra till att utveckla verksamheten framåt. I hundra år har Villa Marieberg varit centrum för möten, gemenskap, bröllop och fest och här ser vi fram emot att samarbeta med dig! Den generösa grosshandlartraditionen lever vidare här i den perfekta atmosfären för familjehögtider, jubileum och bröllop med huset fullt av gäster. Utvalda fredagar serverar vi vår berömda Grosshandlarlunch. Arbetstiderna varierar dag/kväll, helg/vardag. Vi erbjuder marknadsmässig lön med bra villkor och förmåner. Denna rekryteringsprocess hanteras T.O.R partner och du anställs direkt av Villa Marieberg. Intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag! Om T.O.R Partner: Vi på T.O.R partner är stationerade i Sundsvall men utför rekryteringar och personaluthyrningar i hela landet. Hos oss möter ni engagerade, lyhörda och lösningsfokuserade rekryterare med flera års erfarenhet av branschen. Vi brinner extra för att hjälpa idrottare att nå sin fulla potential på arbetsmarknaden och verkar för social hållbarhet och tillväxt i regionen. Varmt välkommen med din ansökan! Omfattning: Heltid Placeringsort: Sundsvall Start: Omgående eller enligt överenskommelse

14 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Restaurangchef till Skara Konsthotell

Skara Konsthotell tillhör Jula koncernen, ett bolag som drivs av nyfikenhet och ständig utveckling. Här hos oss på Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är.  Skara Konsthotell är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och konsthall. Vårt fokus är de lokala råvarorna och den unika konsthall med målningar utav några av Sveriges genom tiderna största konstnärer. Här hittar du målningar av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson, och även emellanåt lokala konstnärer. Till Skara Konsthotell söker vi nu en restaurangchef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell i Skara!  Det här gör du Som Restaurangchef Vår Restaurangchef är den person som säkerställer att vi håller en hög servicenivå, att alla bokningar är ombesörjda och att du och ditt team är väl pålästa och kunniga om vår mat & dryck. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att gästerna får bästa möjliga bemötande. Du har koll på eventuella ändringar, samarbetar med de övriga avdelningarna och ser till att vi alltid har rätt produkter hemma. Du ansvarar för beställningar av dryck, skapar event i restaurangen och utvecklar och engagerar dina kollegor. Du arbetar i nära dialog med Bokningsansvarig/receptionen och löser allt som kommer i din väg.   Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter Du kommer från en gedigen restaurangbakgrund och har tidigare arbetat som Hovmästare eller Restaurangchef. Att du är kunnig inom mat & dryck samt har en känsla för gästen du har framför dig är en given. Att du är glad, stresstålig och tycker att livet är härligt är en självklarhet. Vi ser gärna att du är sommelier och kan hålla olika dryckesevent. I denna roll krävs det att du vågar gå på egna bollar, fatta beslut och ha riktigt roligt.  Du måste vara van med gästhantering och att se detaljer. Arbetstiderna kan komma att variera varför vi gärna ser att du är en mogen person med flexibilitet.   Det här är du som person Vi söker dig med ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Bra att veta Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Som Restaurangchef arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Skara Konsthotell har kollektivavtal med HRF och Unionen. Start och lön enligt överenskommelse.     Så här söker du Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Jonathan Koca, Food & Beverage Manager på Skara Konsthotell samt Skara Stadshotell på: [email protected] Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 9 juni.

14 maj 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024
Restaurangchef

Nu söker vi en restaurangchef till Branäs By, en av Sveriges populäraste skidanläggningar. Ta chansen och förena det bästa av två världar – mat och skidåkning. Dina uppgifterRestaurangchefen vi söker kommer att ansvara för restaurangverksamheten (ej kök) i området Branäs By. Enheterna är Brants, en lunch- och kvällsrestaurang, med afterski och nattklubb. Du driver också Mattesstugan, ett enklare mat- och fikaställe. Du, tillsammans med restaurangchefen för Branäs Berg och köksmästaren, ansvarar för helhetsupplevelsen kring mat och dryck på plats. Du arbetar under Affärsområdeschef restaurang enligt fastställda koncept. I rollen har du i uppgift att kvalitetssäkra gästens upplevelse, med allt från service till mat. Det innefattar bland annat ansvar för drift, inköp, kvalitet, personal och ekonomi. En viktig del i arbetet är att kunna leda, motivera, engagera och ge feedback till dina medarbetare för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Vem är du?Som person är du driftig och serviceinriktad och är bra på att se helheten även i ett högt arbetstempo. Du har goda ledaregenskaper och är duktig på att motivera dina medarbetare. Att du är glad och positiv ser vi som en självklarhet, då vi tror att glada medarbetare leder till glada gäster. Vi tror att du: Har dokumenterad erfarenhet av ledarbefattning Har tidigare erfarenhet av personalansvar inom restaurang. Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Är strukturerad och administrativt lagd. Delar våra värdegrunder om alla människors lika värde och passionen i att utveckla en total upplevelse för våra gäster till en bästa nivå. Varför ska du välja Branäs?Du får jobba med världens roligaste produkt; att göra gäster glada på deras semester som de flesta firar tillsammans med familj och vänner. Branäs är ett företag under ständig utveckling som alltid vill förbättras mer än konkurrenterna. AnsökVi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju. Sista ansökningsdatum är 16 juni, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta Karin Modin Svärd, HR-chef, på 054–13 26 01.

14 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Vi söker restaurangchef

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret över driften av restaurangen. - Arbetsleda teamet som jobbar i restaurangen för att säkerställa en välfungerande drift - Dagligen coacha och stötta medarbetare - Dagligen arbeta i driften i restaurangen - Schemaläggning inklusive optimering av bemanning efter behov - Ansvar över den dagliga bemanningen – ta emot sjukanmälningar, ta in ersättare och extrapersonal - Ansvar över samtliga inköp till restaurangen i enlighet med budget och kvalitetsstandarder - Säkerställa att aktuella rutiner, riktlinjer och myndighetskrav följs - Utveckla och implementera strategier för att öka restaurangens lönsamhet och gästnöjdhet

14 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Leklandschef Halmstad

Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leo's framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Driva den dagliga verksamheten efter Leo's 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj - Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat - Driva och utveckla service & merförsäljning - Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö - Inköp och inventeringar - Tillaga och servera enklare maträtter - Anordna kalas Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team. Kvalifikationer Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar! Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare: Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord. Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång. Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra. Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser. Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal. Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

10 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024